Durum:Offline
Üye No: 12787
Tarih: Sal Oca 19, 2010 9:33 |
İYİ GÜNLER
eta programım eski pc de çalışıyordu ancak yeni pc aldım ve eta yı kurdum kısayolu tıkladığımda pc ekranı kararıyor ve pc kilitleniyor. reset atmama gerekiyor. acil yardım lütfen.
saygılarımla;
Your banner code goes here
STARTEK-SIBEL
Üye No: 37
Tarih: Per Oca 28, 2010 8:16 |
versıyonunuz tam olarak nedır artı yenı makınanızın wındows 7 mı exe yenılemesı yaptırmanız gerekebılır
General
Üye No: 12787
Tarih: Sal Nis 27, 2010 9:46 |
şimdi ben şöyle açayım olayı size. makinamda windows 7 kurulu ve eta v7.7 kullanıyorum. programı kuruyorum. kısayolunu çalıştırmak istediğimde ekran kararıyor ve komple bilgisayar kilitleniyor. bir arkadaşım bi keresinde yardım etmişti. bir bat dosyası hazırlamıştı ve onla çalışıyordu fakat belli bir zaman sonra o bat dosyasıda çalışmamaya başladı. şimdi hiç birşey yapamıyorum. yardım edin lütfen. açıklayıcı bir şekilde olursa sevinirim.
saygılarımla:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz